En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla birlik katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İzinsiz tören, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı ivedili çıkış dâhilin kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün aksatai mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Demetevler mahallesinde kâin anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına onat şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına cevaz verilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği temin etmek yürekin muktezi mukavemeti ve Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn üste elementlere karşı sahabet sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page